fbpx

Reprogramarea matricei mentale prin tehnica eliberarii emotionale

Reprogramarea matricei mentale se bazeaza pe teoria psihoterapeutica traditionala privitoare la trauma. Pentru ca acestea sa se produca, nu este nevoie decat de o situatie in care sa ne simtim neputinciosi si in care sa ne fie amenintata viata. Amenintarea depinde de varsta si de capacitatea noastra de a-i face fata. Pentru un adult, ea ar putea sa apara in urma eveniment major, de pilda un accident rutier sau un abuz fizic ori sexual, la aflarea unui diagnostic grav. In cazul unui copil, faptul ca un parinte ii spune ca e prost, urat, rau sau lenes il poate traumatiza.

Matrix Reimprinting se bazeaza pe intelegerea faptului ca suntem cu totii conectati un camp energetic unificat, cunoscut de obicei sub denumirea de camp sau Matrice. Aceasta a fost analizata pentru prima data in anii ’40, de catre parintele teoriei cuantice, Max Planck. In secolul al XXI-lea, a fost popularizata prin intermediul unor filme precum "Secretul", "Ce stim oare?", si mai recent "Matricea vie", si al unor carti precum "Matricea divina", de Gregg Braden si "Campul", de Lynne McTaggart.

Pentru a putea folosi tehnicile de Matrix Reimprinting e important sa intelegem cateva notiuni de baza privitoare la Matrice

1. Suntem cu totii creati din energie, care insa vibreaza atat de repede, incat dam impresia ca suntem alcatuiti din materie solida. Inainte de aparitia fizicii cuantice, se credea ca toata material este solida. Se credea ca unele tipuri de materie sunt mai solide decat altele: metalul prin comparative cu oamenii, cimentul prin comparative cu animalele. Dar, in general materia este perceputa ca fiind o masa incapabila de schimbare. Totusi, intr-un cuvant, ceea ce ne-a invatat fizica cuantica este ca lumea nu are o consistenta solida. De fapt ea este alcatuita din energie electromagnetica, energie care, la randul sau, e compusa din diverse particule atomice si subatomice. Lumea noastra solida este de fapt o iluzie, care se bazeaza pe o realitate ce vibreaza.
2. Suntem interconectati printr-o retea cunoscuta sub denumirea de Matrice.
3. Ne trimitem gandurile in Matrice, iar ele se intorc inspre noi sub forma experientei de viata.
4. Putem schimba modul in care ne traim viata modificand imaginile din Matrice. Matrix Reimprinting sau reprogramarea matricei mentale este o tehnica inventata de britanicul Karl Dawson, EFT Master, unul din cei 29 existenti in intreaga lume. Toate experientele noastre de viata, placute sau neplacute sunt inregistrate in aceasta matrice, ca imaginii, in forma unor Holograme Energetice de Constiinta abreviate ECHO (Energetic Counsciosness Holograms).

Matrix Reimprinting ofera aceasta metoda unica de a rezolva experientele neplacute din trecut indiferent daca sunt traume cu "T" sau "t" prin inlocuirea, la propriu a amintirilor vechi care ne-au provocat atata suferinta cu unele noi degrevate de tot acel bagaj emotional negative. Matrix Reimprinting se bazeaza pe teoriile inovatoare din domeniul psihologiei aplicate si reprezinta una din cele mai puternice si eficiente tehnici de eliberare si transformare care poate aduce rezultate spectaculoase intr-un timp extrem de scurt.

De ce Matrix Reimprinting?

● Sunt studii stiintifice care demonstreaza ca 95-98% dintr-o zi functionam pe programele subconstientului nostru (obisnuinte, comportamente si activitati dobandite in perioada copilariei pana in 6-7 ani).
● Aceste programe negative, credinte limitative cresc nivelul stresului astfel incat corpul se straduieste sa se adapteze din punct de vedere chimic, hormonal, celular si chiar la nivelul AND-ului.
● Cand aceste lucruri se intampla se poate instala o suferinta fizica sau psihica, o boala.
● Matrix Reimprinting schimba aceste imagini, aceste programe, aceste credinte limitative.

Beneficii Matrix Reimprinting

● Foarte usor de folosit si bland cu clientii
● Ajungi foarte rapid la esenta problemei
● Localizezi foarte rapid traumele din perioada copilariei
● Permite clientiilor schimbari cognitive la nivelul perceptiilor
● Identifici castigurile secundare si rezistentele
● Umplii vidul in urma EFT-ului si creezi convingeri pozitive
● Poti lucra pe clientii disociati fara scala nivelului emotiei respective
● Iti permite sa acumulezi intelepciune si sa inveti sa ierti
● Trimite mesaj corpului tau ca trauma a fost depasita
● Clientii nu au nevoie sa retraiasca aceeasi trauma decat la un nivel minim pentru a o vindeca

ro_RORomână